Betting på nätet – Spela på sport på nätet

Spel och betting är något som har funnits i väldigt många år. Människan har alltid tyckt om att satsa på allt möjligt, det ligger i vår natur. Ladbrokes började erbjuda spel på hästar redan under 1880-talet men betting förekom även under Gladiatorspelen för ett par tusen år sedan. Betting fungerar precis som allt annat – det utvecklas och blir större.

Betting på nätet

De flesta, åtminstone de som är lite äldre, är bekanta med att förr i tiden var man tvungen att gå till den lokala spelbutiken om man ville spela på odds. Och då var det endast Svenska Spel och ATG som man kunde spela på. Spelutbudet var begränsat och ibland fanns där helt enkelt inget roligt att satsa på. Kanske någon tråkig fotbollsmatch i tyska andradivisionen? Men med åren dök det upp fler och fler spelbolag på nätet. Detta var i slutet av 90-talet och i början av 2000-talet. Åren gick och till slut fanns det hundratals spelbolag att spela hos. Alla erbjud bonusar till höger och vänster, det var som en enorm djungel.

Idag har spelmarknaden reglerats i Sverige och alla spelbolag som vill verka på den svenska marknaden måste ansöka och bli beviljade den svenska spellicensen. Detta tycker vi är mycket bra då det endast är seriösa spelbolag kvar på marknaden.

Spelutbudet är enormt

Som vi skrev ovan kunde det vara svårt att hitta något roligt att spela på, än mer något spelvärt. Men så är inte fallet idag. Du kan spela på precis allt. Är du intresserad eller kan du något om tyska tredjedivisionen i fotboll? Det kan du spela på. Vill satsa på amerikansk fotboll? Inga problem. Idag kan man spela på precis allt och det finns matcher dygnet runt, alla dagar i veckan.

Live betting

Det räckte inte med att spelutbudet blev större, man skall ju även kunna spela på en match under tiden den pågår. Ja, live betting är något som är omåttligt populärt. Live betting betyder att du kan satsa olika vad under matchen pågår. Till exempel vem som får nästa hörna i en fotbollsmatch. Eller vilken spelare som gör matchens nästa mål. Vissa satsningar kan även kännas lite löjliga och vissa avgörs helt och hållet av slumpen. Det är omöjligt att till exempel veta vem som får matchens nästa inkast så var försiktig när du spelar så du inte chansar bort alla dina spelpengar.

Räkna med odds bonus

Om du spelar på nätet och öppnar ett nytt konto hos ett spelbolag kan du räkna med att du får en betting bonus. Låt oss säga att du öppnar ett konto hos Leo Vegas så erbjuds du 100 % upp till 1000 kronor extra på din första insättning. Detta betyder att om du väljer att sätta in 1000 kronor så får du 2000 kronor att spela med. Något du dock skall tänka på när du accepterar en sådan här bonus är att med bonusen följer ett omsättningskrav som du måste uppfylla innan du kan ta ut några pengar till ditt bankkonto.

Livnära sig på online betting

Det finns faktiskt vissa som har sportsbetting som yrke. Man får ofta höra att alla som spelar förlorar i det långa loppet och ja, det stämmer till viss del. Det stämmer in på folk som snurrar på spelautomater och inte prickar in någon jackpott. Men när det kommer till sportsbetting kan man faktiskt gå plus i längden. Men om man skall göra det krävs det att man besitter en stor kunskap om lagen som möts samt att man kontroll över sitt spelande med budgetar och så vidare. Det krävs en enorm disciplin och att du studerar matcherna i förväg.