Nya bet builder ger nya möjligheter

Nu finns det en helt ny tjänst som gör det möjligt för spelare att skräddarsy sina egna odds. Hos LeoVegas kan man nu via ”Bet Builder” snickra ihop sina egna kombinationsspel live under en match. Det går att välja upp till tolv olika spel på den önskade matchen, till exempel matchvinnare, målskyttar, antal mål etc.

Hämta din välkomstbonus hos LeoVegas idag

Varför är tjänsten så bra då?

När man spelar på ett vanligt kombinationsspel går det inte att spela på flera marknader under en och samma match. LeoVegas Bet Builder ger dig möjligheten att kombinera flera av dina spel eller händelser för att slutligen skapa dina egna odds. Säg exempelvis att du tror att en fotbollsmatch ska bli väldigt målrik och att bortalaget kommer vinna. Då lägger du bara till det i din Bet Builder-kupong och placerar sedan spelet.

Bet Builder erbjuder såklart spel på alla de största ligorna men även på många mindre ligor. Alternativen innefattar exempelvis fotboll från England, Sverige, Spanien, Italien, Tyskland, Frankrike, Skottland, Nederländerna, USA och så vidare.

Vad finns det för tillgängliga marknader då?

Det går till exempel att spela på korrekta resultat, att båda lagen gör mål, 3-vägshandicap eller dubbelchans.  Det finns med andra ord massor av alternativ och det är bara och gå in och spela på totalt antal mål, första målskytt och andra linor. Samma alternativ finns att spela på när det gäller hörnor och antal kort i en match.

Om Leo Vegas

Leo Vegas är ett svenskt företag som satsar på mobilspel och levererar tjänster inom betting och casinospel. Exempel i sortimentet är bordsspel, slots, videopoker, betting live samt olika progressiva jackpottar. Allt levereras till ett utbrett sortiment på den internationella marknaden. LeoVegas Gaming Ltd är dotterbolag till moderbolaget LeoVegas AB. Aktien är noterad på Stockholmsbörsen och bolaget går stadigt framåt varje år.