Få ut mer av ditt spelande med lojalitetspoäng


Redbet har övergått till att nu vara William Hill och nu erbjuds alla spelare att ingå i lojalitetssystemet kallat ”delmål. Detta kan göra på alla spel av Quickspin-karaktär och garanterar dig en spännande upplevelse. I varje spel får spelaren tillgång till en sida för delmål, vilken kan användas för att spåra sina framsteg såväl som att aktivera sina intjänade belöningar. Belöningarna betalas ut via Quickspin-spelmarker med vilka spelaren kan aktivera bonusfunktioner i spelet, där den absolut vanligaste är rundan med free spins.

Hämta din välkomstbonus hos William Hill idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Så här spelar du

Då man börjar använda sig av riktiga pengar görs det automatiska framsteg för att spelaren ska kunna uppnå sina delmål under spelens lopp. Alla delmål är på något sätt knutna till händelser i spelen och dessa händelser behöver ske ett visst antal gånger för att delmålet ska vara uppnått.

Alla delmål består av fyra olika nivåer, diamant, guld, silver eller brons. De olika nivåerna innehåller egna belöningar för den som lyckas ta sig dit. Spelaren kan se vad namnet för delmålet är på delmålssidan, här beskrivs även spelhändelsen och hur långt spelaren har varit tvungen att gå för att uppnå delmålet.

Det visas värden i dina framsteg vilka är beroende av din insats. Då man använder sig av större insatser kräver spelet ett mindre antal rundor för att uppnå målet än om man använder mindre insatser.

Priser

När spelaren har lyckats fullborda ett delmål så betalas vinsten ut i spelmarker. Du väljer själv antalet marker man vill spendera, vilket i sin tur bestämmer insatsen för funktionen. Då man trycker på startknappen får man tillgång till bonusfunktionen och funktionens resultat betalas sedan ut till spelarens konto. Då vissa spel inte har någon funktion att utlösa så kan man istället använda sina inspelade marker till andra typer av Quickspin-spel.

Det lönar sig att spela på William Hill!

Team Casona